Green Tea

Staż : 2788 dni
Ranking ogólny : 787.
Fundusze : 8 567 053 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Pinto Gniada Tobiano

k

11:00
Energia
74%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1583.23

Wytrzymałość
189.5105
379.02
Prędkość
129.1305
258.26
Ujeżdżenie
222.4655
444.93
Galop
101.7875
203.57
Kłus
73.608
147.22
Skoki
75.115
150.23
Rasa: PintoWiek: 6 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 150 cm
Płeć: klaczWaga: 435 kg
Maść: Gniada Tobiano Urodzona: 28.09.2024
Hodowca: Green Tea Zarobki: 218 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Barrel racing 0000
Cutting 0000
Trail class 0000
Reining 0000
Western pleasure 0024
Potencjał genetyczny Suma: 13305.32
Wytrzymałość2275.58  Galop2519.50
Prędkość3128.62  Kłus883.86
Ujeżdżenie2638.47  Skoki1859.28
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-53.10
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Fererro # ~~~Athens
Matka: K
Pinto
50.0%
Kuc belgijski
50.0%

Jakość

Wytrzymałość
2275.58
2275.58
2275.58
Prędkość
3128.62
3128.62
3128.62
3128.62
Ujeżdżenie
2638.47
2638.47
2638.47
Galop
2519.5
2519.5
2519.5
Kłus
883.865
883.865
Skoki
1859.28
1859.28
1859.28
Ta klacz ma 1272 gwiazdki doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +9, prędkość: +9, ujeżdżenie: +9, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

sellewestern1x1* Westernowe siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bridewestern1x1* Westernowa uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

tapiswestern1x1* czaprak do jazdy Western

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Nazwa:
Do:
16 listopada 2025
Boks:
boks 1* słoma
Korzyści:
pasza

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationwesternTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Westernowym.

Rozmnażanie

Informacja