Kuc Kuc szetlandzki Kasztanowata Tobiano
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
96%

Umiejętności

Suma: 3496.82

Wytrzymałość
107.68
215.36
Prędkość
156.396
312.79
Ujeżdżenie
1005.172
2010.34
Galop
115.9315
231.86
Kłus
50.35
100.70
Skoki
312.88
625.76
Rasa: Kuc szetlandzkiWiek: 3 lata 2 miesiące
Gatunek: KucWzrost: 107 cm
Płeć: ogierWaga: 305 kg
Maść: Kasztanowata Tobiano Urodzony: 22.06.2024
Hodowca: gabanasen

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 13937.16
Wytrzymałość2211.26  Galop2463.50
Prędkość3255.38  Kłus976.62
Ujeżdżenie2898.12  Skoki2132.28
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-68.25
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: BREED and EXPAND Rozrzedzony Kucyk
Matka: picto3Ksipicto4picto4picto4picto4picto4picto4picto4F
Kuc szetlandzki
50.0%
Pinto
45.0%
Tennessee Walker
5.0%

Jakość

Wytrzymałość
2211.26
2211.26
2211.26
Prędkość
3255.38
3255.38
3255.38
3255.38
Ujeżdżenie
2898.12
2898.12
2898.12
Galop
2463.5
2463.5
2463.5
Kłus
976.624
976.624
Skoki
2132.28
2132.28
2132.28
Ten koń ma 1337 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Sweetie nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja