szeptala

Staż : 1926 dni
Ranking ogólny : 6765.
Fundusze : 2 945 558 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Pinto Bułana Tobiano
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 5557.02

Wytrzymałość
354.6085
709.22
Prędkość
532.3
1064.60
Ujeżdżenie
676.48
1352.96
Galop
525.765
1051.53
Kłus
258.222
516.44
Skoki
431.1335
862.27
Rasa: PintoWiek: 15 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: klaczWaga: 466 kg
Maść: Bułana Tobiano Urodzona: 22.06.2020
Hodowca: szeptala Zarobki: 1 479 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0341
Wyścigi kłusem 0101
Biegi przełajowe 0348
Konkursy skoków 0010
Zawody w ujeżdżeniu 0223
Potencjał genetyczny Suma: 5299.11
Wytrzymałość748.69  Galop924.47
Prędkość1120.36  Kłus564.11
Ujeżdżenie1184.85  Skoki756.60
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
65.99
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Tamir
Matka: Mariszka TheHalfBloodPrince
Knabstrup
50.0%
Pinto
50.0%

Jakość

Wytrzymałość
748.691
748.691
Prędkość
1120.37
1120.37
Ujeżdżenie
1184.86
1184.86
Galop
924.476
924.476
Kłus
564.112
564.112
Skoki
756.604
756.604
Ta klacz ma 473 gwiazdki doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Raksza nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja