yenn.

Staż : 2134 dni
Ranking ogólny : 132.
Fundusze : 63 948 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Pinto Kara Overo
11:15
Energia
49%
Zdrowie
0%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 272.29

Wytrzymałość
0
0.00
Prędkość
21.5955
43.19
Ujeżdżenie
100.3135
200.63
Galop
14.0925
28.18
Kłus
0
0.00
Skoki
0.146
0.29
Rasa: PintoWiek: 30 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 160 cm
Płeć: klaczWaga: 451 kg
Maść: Kara Overo Urodzona: 03.06.2019
Hodowca: yenn.

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 5062.01
Wytrzymałość855.93  Galop955.61
Prędkość1337.09  Kłus277.38
Ujeżdżenie1057.45  Skoki578.53
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-16.43
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Aphelion* Colovian Highlands
Matka: k 3927.64
Pinto
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
855.933
855.933
Prędkość
1337.09
1337.09
Ujeżdżenie
1057.45
1057.45
Galop
955.614
955.614
Kłus
277.389
277.389
Skoki
578.532
578.532
Ta klacz ma 448 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

k 5062.01 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja