lord kebab

Staż : 4251 dni
Ranking ogólny : 1486.
Fundusze : 8 866 214 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Pinto Kasztanowata Tovero
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
88%

Umiejętności

Suma: 4968.07

Wytrzymałość
396.577
793.15
Prędkość
658.835
1317.67
Ujeżdżenie
535.345
1070.69
Galop
465.637
931.27
Kłus
135.9355
271.87
Skoki
291.7075
583.41
Rasa: PintoWiek: 24 lata
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 159 cm
Płeć: ogierWaga: 447 kg
Maść: Kasztanowata Tovero Urodzony: 27.07.2017
Hodowca: Lydia Zarobki: 1 341 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0105
Wyścigi kłusem 0027
Biegi przełajowe 0023
Konkursy skoków 0013
Zawody w ujeżdżeniu 0122
Potencjał genetyczny Suma: 4242.51
Wytrzymałość717.38  Galop801.74
Prędkość1120.65  Kłus232.51
Ujeżdżenie886.23  Skoki483.98
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
59.37
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Krezus Junior Suŋkawakaŋ İηfІαmaяε
Matka: Koń zniknął
Pinto
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
717.384
717.384
Prędkość
1120.65
1120.65
Ujeżdżenie
886.23
886.23
Galop
801.744
801.744
Kłus
232.519
232.519
Skoki
483.98
483.98
Ten koń ma 368 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 4242.51 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja