19:30
Energia
36%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 5194.07

Wytrzymałość
96.268
192.54
Prędkość
315.1685
630.34
Ujeżdżenie
776.1355
1552.27
Galop
1071.4325
2142.86
Kłus
54.18
108.36
Skoki
283.853
567.71
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 13 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 164 cm
Płeć: klaczWaga: 499 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 14.12.2025
Hodowca: Wietrzyk-ptaszku Zarobki: 378 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0014
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0012
Potencjał genetyczny Suma: 8415.00
Wytrzymałość962.68  Galop2219.04
Prędkość1757.05  Kłus461.97
Ujeżdżenie1590.44  Skoki1423.82
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
40.16
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Uranos
Matka: Gaja
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
962.68
962.68
Prędkość
1757.05
1757.05
1757.05
Ujeżdżenie
1590.44
1590.44
1590.44
Galop
2219.04
2219.04
2219.04
Kłus
461.97
461.97
Skoki
1423.82
1423.82
Ta klacz ma 785 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +29, prędkość: +29, ujeżdżenie: +29, galop: +29, kłus: +29, Skoki: +29

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +5, prędkość: +5, ujeżdżenie: +5, galop: +5, kłus: +5, Skoki: +5


Ośrodek jeździecki

Do:
27 grudnia 2025
Boks:
boks 3*** poidło prysznic len
Korzyści:
pasza owies marchewka mieszanka 3*** westernowe siodło 3*** westernowa uzda 1* czaprak do jazdy western 1* nauszniki 1* owijki

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja