Liоnnе

Staż : 536 dni
Ranking ogólny : 23007.
Fundusze : 2 375 242 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
16:00
Energia
23%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1826.50

Wytrzymałość
4.6
9.20
Prędkość
254.0855
508.17
Ujeżdżenie
39.0435
78.09
Galop
576.4085
1152.82
Kłus
4.6
9.20
Skoki
34.512
69.02
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 4 lata 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 164 cm
Płeć: klaczWaga: 466 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 11.11.2025
Hodowca: polinkaa

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 7485.62
Wytrzymałość1046.03  Galop1760.35
Prędkość1557.76  Kłus446.15
Ujeżdżenie1431.85  Skoki1243.48
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-54.11
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1046.03
1046.03
Prędkość
1557.76
1557.76
Ujeżdżenie
1431.85
1431.85
Galop
1760.35
1760.35
1760.35
Kłus
446.154
446.154
Skoki
1243.48
1243.48
Ta klacz ma 692 gwiazdki doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +14, prędkość: +14, ujeżdżenie: +14, galop: +14, kłus: +14, Skoki: +14

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Do:
6 stycznia 2026
Boks:
boks 1* słoma

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja