dzikusek

Staż : 5240 dni
Ranking ogólny : 1996.
Fundusze : 26 913 934 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Cremello
22:00
Energia
20%
Zdrowie
100%
Morale
91%

Umiejętności

Suma: 12875.08

Wytrzymałość
341.071
682.14
Prędkość
2255.0955
4510.19
Ujeżdżenie
1009.2075
2018.41
Galop
1950.3225
3900.64
Kłus
152.6205
305.24
Skoki
729.221
1458.44
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 3 lata 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 482 kg
Maść: Cremello Urodzony: 14.11.2025
Hodowca: dzikusek Zarobki: 391 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0050
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0002
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 22872.28
Wytrzymałość2617.69  Galop6045.88
Prędkość4776.27  Kłus1247.85
Ujeżdżenie4319.17  Skoki3865.40
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-49.91
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2617.7
2617.7
2617.7
Prędkość
4776.27
4776.27
4776.27
4776.27
4776.27
Ujeżdżenie
4319.17
4319.17
4319.17
4319.17
Galop
6045.88
6045.88
6045.88
6045.88
6045.88
Kłus
1247.86
1247.86
Skoki
3865.4
3865.4
3865.4
3865.4
Ten koń ma 2229 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +15, prędkość: +15, ujeżdżenie: +15, galop: +15, kłus: +15, Skoki: +15

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Nazwa:
Do:
24 grudnia 2025
Boks:
boks 3*** poidło prysznic len
Korzyści:
pasza owies marchewka 3*** klasyczne siodło 3*** klasyczna uzda 1* czaprak do jazdy klasycznej 1* nauszniki 1* owijki

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja