15:00
Energia
19%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 203.41

Wytrzymałość
57.7845
115.57
Prędkość
0
0.00
Ujeżdżenie
2.8935
5.79
Galop
1.3505
2.70
Kłus
0
0.00
Skoki
39.6765
79.35
Rasa: CriolloWiek: 3 lata 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 143 cm
Płeć: klaczWaga: 470 kg
Maść: Kara derka z plamkami Urodzona: 08.10.2025
Hodowca: Zuza0709

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 8264.00
Wytrzymałość2179.21  Galop903.26
Prędkość1544.54  Kłus1023.08
Ujeżdżenie1853.62  Skoki760.28
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-84.73
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Uranos
Matka: Gaja
Criollo
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
2179.22
2179.22
2179.22
Prędkość
1544.54
1544.54
Ujeżdżenie
1853.62
1853.62
1853.62
Galop
903.26
903.26
Kłus
1023.08
1023.08
Skoki
760.28
760.28
Ta klacz ma 770 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +26, prędkość: +26, ujeżdżenie: +26, galop: +26, kłus: +26, Skoki: +26

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +5, prędkość: +5, ujeżdżenie: +5, galop: +5, kłus: +5, Skoki: +5


Ośrodek jeździecki

Do:
11 października 2025
Boks:
boks 1* słoma
Korzyści:
pasza owies marchewka mieszanka 2** klasyczne siodło 2** klasyczna uzda 1* czaprak do jazdy klasycznej

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja