Tokkakin

Staż : 46 dni
Ranking ogólny : 5887.
Fundusze : 455 179 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Marwari Cremello Tobiano
20:30
Energia
56%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 26252.75

Wytrzymałość
2642.9365
5285.87
Prędkość
2243.9665
4487.93
Ujeżdżenie
2075.648
4151.30
Galop
3280.2275
6560.45
Kłus
1170.617
2341.23
Skoki
1712.978
3425.96
Rasa: MarwariWiek: 20 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 160 cm
Płeć: ogierWaga: 451 kg
Maść: Cremello Tobiano Urodzony: 11.07.2025
Hodowca: Tokkakin Zarobki: 6 079 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 06512
Wyścigi kłusem 051010
Biegi przełajowe 03512
Konkursy skoków 0114
Zawody w ujeżdżeniu 0703
Potencjał genetyczny Suma: 20260.97
Wytrzymałość4052.83  Galop5067.49
Prędkość3442.65  Kłus1822.62
Ujeżdżenie3242.27  Skoki2633.11
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
4052.83
4052.83
4052.83
4052.83
Prędkość
3442.65
3442.65
3442.65
3442.65
Ujeżdżenie
3242.27
3242.27
3242.27
3242.27
Galop
5067.49
5067.49
5067.49
5067.49
5067.49
Kłus
1822.62
1822.62
1822.62
Skoki
2633.11
2633.11
2633.11
Ten koń ma 1970 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

clochesKaloszki

prędkość: +6, ujeżdżenie: +6, Skoki: +6

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 20260.97 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja