suzi01

Staż : 1585 dni
Ranking ogólny : 660.
Fundusze : 10 165 078 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń lipicański Gniada
11:00
Energia
77%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 9762.33

Wytrzymałość
765.09
1530.18
Prędkość
1121.162
2242.32
Ujeżdżenie
1286.777
2573.55
Galop
869.2315
1738.46
Kłus
569.0555
1138.11
Skoki
269.8515
539.70
Rasa: Koń lipicańskiWiek: 19 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 164 cm
Płeć: klaczWaga: 474 kg
Maść: Gniada Urodzona: 09.07.2025
Hodowca: suzi01 Zarobki: 3 760 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 09413
Wyścigi kłusem 01137
Biegi przełajowe 0028
Konkursy skoków 01296
Zawody w ujeżdżeniu 0001
Potencjał genetyczny Suma: 9354.15
Wytrzymałość1468.27  Galop1669.44
Prędkość2147.66  Kłus1089.58
Ujeżdżenie2467.58  Skoki511.61
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1468.27
1468.27
Prędkość
2147.66
2147.66
2147.66
Ujeżdżenie
2467.58
2467.58
2467.58
Galop
1669.44
1669.44
1669.44
Kłus
1089.59
1089.59
Skoki
511.611
511.611
Ta klacz ma 877 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +16, prędkość: +16, ujeżdżenie: +16, galop: +16, kłus: +16, Skoki: +16

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Nazwa:
Do:
9 grudnia 2025
Boks:
boks 3*** poidło prysznic len
Korzyści:
pasza owies marchewka mieszanka 3*** klasyczne siodło 3*** klasyczna uzda 1* czaprak do jazdy klasycznej 1* nauszniki 1* owijki

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja