natix_

Staż : 117 dni
Ranking ogólny : 10415.
Fundusze : 256 414 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
11:00
Energia
41%
Zdrowie
84%
Morale
98%

Umiejętności

Suma: 1003.81

Wytrzymałość
164.5185
329.04
Prędkość
103.0595
206.12
Ujeżdżenie
107.372
214.74
Galop
26.3685
52.74
Kłus
4.05
8.10
Skoki
96.5375
193.07
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 4 lata 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 163 cm
Płeć: ogierWaga: 421 kg
Maść: Gniada Urodzony: 29.04.2025
Hodowca: natix_ Zarobki: 545 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0003
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 7728.29
Wytrzymałość884.41  Galop2037.82
Prędkość1613.57  Kłus424.27
Ujeżdżenie1460.69  Skoki1307.52
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-72.62
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
884.415
884.415
Prędkość
1613.57
1613.57
1613.57
Ujeżdżenie
1460.69
1460.69
Galop
2037.82
2037.82
2037.82
Kłus
424.279
424.279
Skoki
1307.52
1307.52
Ten koń ma 716 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Gizu nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja