Neyalla

Staż : 167 dni
Ranking ogólny : 3859.
Fundusze : 1 936 444 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Criollo Brudnokasztanowata
10:00
Energia
64%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 15341.75

Wytrzymałość
1954.9
3909.80
Prędkość
1386.2525
2772.51
Ujeżdżenie
1893.446
3786.89
Galop
928.2515
1856.50
Kłus
920.917
1841.83
Skoki
587.1065
1174.21
Rasa: CriolloWiek: 7 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 149 cm
Płeć: ogierWaga: 419 kg
Maść: Brudnokasztanowata Urodzony: 14.04.2025
Hodowca: Neyalla

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 20488.02
Wytrzymałość5404.85  Galop2245.89
Prędkość3829.52  Kłus2539.38
Ujeżdżenie4592.71  Skoki1875.67
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
7.14
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: 143 - 2000eq Criollo Nation
Matka: 20 Dziunia «Wild tides»
Criollo
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
5404.85
5404.85
5404.85
5404.85
5404.85
Prędkość
3829.52
3829.52
3829.52
3829.52
Ujeżdżenie
4592.71
4592.71
4592.71
4592.71
4592.71
Galop
2245.89
2245.89
2245.89
Kłus
2539.38
2539.38
2539.38
Skoki
1875.67
1875.67
1875.67
Ten koń ma 1991 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +13, prędkość: +13, ujeżdżenie: +13, galop: +13, kłus: +13, Skoki: +13

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Do:
4 listopada 2025
Boks:
boks 2** len
Korzyści:
pasza owies marchewka mieszanka 3*** klasyczne siodło 3*** klasyczna uzda 1* czaprak do jazdy klasycznej 1* nauszniki 1* owijki

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja