Koń wierzchowy Cob Irlandzki Ciemnogniada Tobiano
15:30
Energia
26%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 8306.65

Wytrzymałość
1116.8
2233.60
Prędkość
374.7135
749.43
Ujeżdżenie
1002.4895
2004.98
Galop
741.3355
1482.67
Kłus
19.79
39.58
Skoki
898.1985
1796.40
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 9 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 159 cm
Płeć: ogierWaga: 421 kg
Maść: Ciemnogniada Tobiano Urodzony: 11.04.2025
Hodowca: Qra

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 14130.16
Wytrzymałość3636.75  Galop2420.53
Prędkość1208.47  Kłus1210.42
Ujeżdżenie2947.57  Skoki2706.42
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
26.33
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Seongsan from Mom
Matka: Muza Qraki
Cob Irlandzki
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
3636.75
3636.75
3636.75
3636.75
Prędkość
1208.47
1208.47
Ujeżdżenie
2947.57
2947.57
2947.57
Galop
2420.53
2420.53
2420.53
Kłus
1210.42
1210.42
Skoki
2706.42
2706.42
2706.42
Ten koń ma 1356 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +10, prędkość: +10, ujeżdżenie: +10, galop: +10, kłus: +10, Skoki: +10

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Nazwa:
Do:
25 czerwca 2025
Boks:
boks 1* len
Korzyści:
pasza owies marchewka mieszanka

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja