Koń wierzchowy Koń lipicański Siwa Jabłkowita
11:00
Energia
79%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 19587.75

Wytrzymałość
568.263
1136.53
Prędkość
2870.9275
5741.85
Ujeżdżenie
3283.038
6566.08
Galop
2209.691
4419.38
Kłus
662.98
1325.96
Skoki
198.9755
397.95
Rasa: Koń lipicańskiWiek: 16 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: ogierWaga: 524 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzony: 19.02.2025
Hodowca: blackcanary Zarobki: 376 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0616
Wyścigi kłusem 0568
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 22069.52
Wytrzymałość3491.59  Galop3927.69
Prędkość5097.85  Kłus2517.91
Ujeżdżenie5832.04  Skoki1202.43
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
76.32
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3491.59
3491.59
3491.59
3491.59
Prędkość
5097.86
5097.86
5097.86
5097.86
5097.86
Ujeżdżenie
5832.04
5832.04
5832.04
5832.04
5832.04
Galop
3927.69
3927.69
3927.69
3927.69
Kłus
2517.91
2517.91
2517.91
Skoki
1202.43
1202.43
Ten koń ma 2150 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +16, prędkość: +16, ujeżdżenie: +16, galop: +16, kłus: +16, Skoki: +16

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Nazwa:
Do:
11 maja 2025
Boks:
boks 3*** poidło prysznic len
Korzyści:
pasza marchewka mieszanka 3*** westernowe siodło 1* nauszniki 1* owijki

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja