Koń wierzchowy Bashkir Curly Kasztanowata Tobiano
14:30
Energia
25%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 21532.59

Wytrzymałość
2959.846
5919.69
Prędkość
1830.383
3660.77
Ujeżdżenie
1645.312
3290.62
Galop
1304.39
2608.78
Kłus
1993.786
3987.57
Skoki
1032.58
2065.16
Rasa: Bashkir CurlyWiek: 20 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 154 cm
Płeć: ogierWaga: 441 kg
Maść: Kasztanowata Tobiano Urodzony: 27.02.2025
Hodowca: rivkaa Zarobki: 4 765 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0016
Wyścigi kłusem 011106
Biegi przełajowe 00411
Konkursy skoków 0111
Zawody w ujeżdżeniu 08100
Potencjał genetyczny Suma: 19483.90
Wytrzymałość5135.79  Galop2363.75
Prędkość3320.60  Kłus3594.47
Ujeżdżenie2983.93  Skoki2085.36
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
5135.79
5135.79
5135.79
5135.79
5135.79
Prędkość
3320.6
3320.6
3320.6
3320.6
Ujeżdżenie
2983.93
2983.93
2983.93
Galop
2363.75
2363.75
2363.75
Kłus
3594.47
3594.47
3594.47
3594.47
Skoki
2085.36
2085.36
2085.36
Ten koń ma 1892 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Ouv nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja