Koń wierzchowy Kłusak francuski Ciemnokasztanowata
14:15
Energia
20%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 18630.36

Wytrzymałość
1479.6325
2959.26
Prędkość
1712.8
3425.60
Ujeżdżenie
1959.1335
3918.27
Galop
476.9765
953.95
Kłus
2506.4975
5012.99
Skoki
1180.138
2360.28
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 10 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 469 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 19.12.2024
Hodowca: Końarabski Zarobki: 3 215 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Barrel racing 0001
Cutting 0000
Trail class 0488
Reining 0030
Western pleasure 0002
Potencjał genetyczny Suma: 22525.98
Wytrzymałość3806.09  Galop1228.98
Prędkość4704.25  Kłus5954.89
Ujeżdżenie4254.93  Skoki2576.84
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
18.11
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3806.09
3806.09
3806.09
3806.09
Prędkość
4704.25
4704.25
4704.25
4704.25
4704.25
Ujeżdżenie
4254.93
4254.93
4254.93
4254.93
Galop
1228.98
1228.98
Kłus
5954.89
5954.89
5954.89
5954.89
5954.89
Skoki
2576.84
2576.84
2576.84
Ta klacz ma 2195 gwiazdek doskonałości.

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

sellewestern3x3*** Westernowe siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

bridewestern3x3*** Westernowa uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

tapiswestern2xnoirrose2** czaprak do jazdy Western

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Déjà vu II nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationwesternTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Westernowym.

Rozmnażanie

Informacja