jul-sal

Staż : 247 dni
Ranking ogólny : 1936.
Fundusze : 60 910 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Ciemnogniada
14:00
Energia
24%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 5465.25

Wytrzymałość
111.9005
223.80
Prędkość
1375.5665
2751.13
Ujeżdżenie
1099.426
2198.85
Galop
54.9
109.80
Kłus
56.031
112.06
Skoki
34.8
69.60
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 6 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: ogierWaga: 476 kg
Maść: Ciemnogniada Urodzony: 08.12.2024
Hodowca: jul-sal

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 18718.62
Wytrzymałość2141.19  Galop4949.26
Prędkość3907.45  Kłus1022.14
Ujeżdżenie3536.96  Skoki3161.61
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-27.82
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2141.2
2141.2
2141.2
Prędkość
3907.45
3907.45
3907.45
3907.45
Ujeżdżenie
3536.96
3536.96
3536.96
3536.96
Galop
4949.26
4949.26
4949.26
4949.26
4949.26
Kłus
1022.14
1022.14
Skoki
3161.61
3161.61
3161.61
3161.61
Ten koń ma 1815 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

KPKA_O nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja