Koń wierzchowy Koń holsztyński Gniada
08:00
Energia
70%
Zdrowie
96%
Morale
96%

Umiejętności

Suma: 16331.79

Wytrzymałość
577.0525
1154.11
Prędkość
1296.0015
2592.00
Ujeżdżenie
2445.9475
4891.90
Galop
575.1015
1150.20
Kłus
115.368
230.74
Skoki
3156.424
6312.85
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 7 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: klaczWaga: 501 kg
Maść: Gniada Urodzona: 19.10.2024
Hodowca: PoProstuJustyna Zarobki: 1 012 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0272
Wyścigi kłusem 0020
Biegi przełajowe 016137
Konkursy skoków 0101
Zawody w ujeżdżeniu 0110
Potencjał genetyczny Suma: 21774.26
Wytrzymałość3446.86  Galop2486.29
Prędkość3880.20  Kłus1185.82
Ujeżdżenie5029.76  Skoki5745.33
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
55.36
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3446.86
3446.86
3446.86
3446.86
Prędkość
3880.2
3880.2
3880.2
3880.2
Ujeżdżenie
5029.76
5029.76
5029.76
5029.76
5029.76
Galop
2486.29
2486.29
2486.29
Kłus
1185.82
1185.82
Skoki
5745.33
5745.33
5745.33
5745.33
5745.33
Ta klacz ma 2120 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Katarzyna-21.774 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja