Stay

Staż : 817 dni
Ranking ogólny : 2012.
Fundusze : 140 372 equus
Historia właścicieli
Kuc Kuc szetlandzki Skarogniada Tobiano
09:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 207.73

Wytrzymałość
4.179
8.36
Prędkość
28.0465
56.09
Ujeżdżenie
41.431
82.86
Galop
25.4485
50.90
Kłus
0
0.00
Skoki
4.76
9.52
Rasa: Kuc szetlandzkiWiek: 22 lata 2 miesiące
Gatunek: KucWzrost: 107 cm
Płeć: klaczWaga: 323 kg
Maść: Skarogniada Tobiano Urodzona: 14.10.2024
Hodowca: Stay Zarobki: 42 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 9696.20
Wytrzymałość1986.98  Galop1472.72
Prędkość1623.08  Kłus711.35
Ujeżdżenie2020.39  Skoki1881.67
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-19.36
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: k8
Kuc szetlandzki
37.5%
Angloarab Shagya
25.0%
Quarter Horse
25.0%
Koń pełnej krwi angielskiej
12.5%

Jakość

Wytrzymałość
1986.98
1986.98
1986.98
Prędkość
1623.08
1623.08
1623.08
Ujeżdżenie
2020.39
2020.39
2020.39
Galop
1472.72
1472.72
Kłus
711.359
711.359
Skoki
1881.67
1881.67
1881.67
Ta klacz ma 914 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +10, prędkość: +10, ujeżdżenie: +10, galop: +10, kłus: +10, Skoki: +10

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Do:
4 grudnia 2025
Boks:
boks 1* słoma
Korzyści:
pasza owies marchewka

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja