Discord_y

Staż : 254 dni
Ranking ogólny : 4804.
Fundusze : 502 308 equus
Historia właścicieli
Kuc Kuc szetlandzki Skarogniada
08:00
Energia
86%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 4400.67

Wytrzymałość
4.7
9.40
Prędkość
523.3135
1046.63
Ujeżdżenie
1335.5945
2671.19
Galop
130.559
261.12
Kłus
4.7
9.40
Skoki
201.469
402.94
Rasa: Kuc szetlandzkiWiek: 3 lata 6 miesięcy
Gatunek: KucWzrost: 104 cm
Płeć: klaczWaga: 305 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 22.09.2024
Hodowca: Discord_y

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 19252.34
Wytrzymałość2203.69  Galop3255.04
Prędkość3637.86  Kłus1049.70
Ujeżdżenie4022.71  Skoki5083.34
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-59.44
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2203.69
2203.69
2203.69
Prędkość
3637.86
3637.86
3637.86
3637.86
Ujeżdżenie
4022.71
4022.71
4022.71
4022.71
Galop
3255.04
3255.04
3255.04
3255.04
Kłus
1049.7
1049.7
Skoki
5083.34
5083.34
5083.34
5083.34
5083.34
Ta klacz ma 1868 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Justyra (K.19252.34) nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja