Koń wierzchowy Koń holsztyński Jasnokasztanowata
08:00
Energia
91%
Zdrowie
100%
Morale
74%

Umiejętności

Suma: 14115.56

Wytrzymałość
644.6845
1289.37
Prędkość
1732.3565
3464.71
Ujeżdżenie
2451.7305
4903.46
Galop
369.7195
739.44
Kłus
237.056
474.11
Skoki
1622.232
3244.46
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 5 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 172 cm
Płeć: klaczWaga: 489 kg
Maść: Jasnokasztanowata Urodzona: 31.07.2024
Hodowca: Joya Zarobki: 1 578 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0310
Wyścigi kłusem 0010
Biegi przełajowe 0120
Konkursy skoków 0242
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 21086.74
Wytrzymałość3337.10  Galop2407.07
Prędkość3757.95  Kłus1148.29
Ujeżdżenie4870.66  Skoki5565.67
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-17.76
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3337.1
3337.1
3337.1
3337.1
Prędkość
3757.95
3757.95
3757.95
3757.95
Ujeżdżenie
4870.66
4870.66
4870.66
4870.66
4870.66
Galop
2407.07
2407.07
2407.07
Kłus
1148.29
1148.29
Skoki
5565.67
5565.67
5565.67
5565.67
5565.67
Ta klacz ma 2051 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 86.74 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja