Ametryn

Staż : 414 dni
Ranking ogólny : 12457.
Fundusze : 3 151 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń andaluzyjski Jasnosiwa
11:30
Energia
60%
Zdrowie
25%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 246.02

Wytrzymałość
0
0.00
Prędkość
47.7075
95.42
Ujeżdżenie
53.076
106.15
Galop
0
0.00
Kłus
0
0.00
Skoki
22.224
44.45
Rasa: Koń andaluzyjskiWiek: 30 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 158 cm
Płeć: ogierWaga: 472 kg
Maść: Jasnosiwa Urodzony: 09.08.2024
Hodowca: Ametryn Zarobki: 16 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0020
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 10691.08
Wytrzymałość1971.40  Galop1987.11
Prędkość2030.76  Kłus801.66
Ujeżdżenie2222.50  Skoki1677.64
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-17.87
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1971.4
1971.4
1971.4
Prędkość
2030.76
2030.76
2030.76
Ujeżdżenie
2222.5
2222.5
2222.5
Galop
1987.11
1987.11
1987.11
Kłus
801.669
801.669
Skoki
1677.64
1677.64
1677.64
Ten koń ma 1013 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +26, prędkość: +26, ujeżdżenie: +26, galop: +26, kłus: +26, Skoki: +26

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Do:
10 listopada 2025
Boks:
boks 1* słoma
Korzyści:
pasza owies marchewka mieszanka 2** klasyczne siodło 2** klasyczna uzda 1* czaprak do jazdy klasycznej

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja