Koń wierzchowy Quarter Horse Cremello
15:00
Energia
50%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 26666.85

Wytrzymałość
3775.8765
7551.75
Prędkość
1523.1335
3046.27
Ujeżdżenie
3080.4235
6160.85
Galop
2109.019
4218.04
Kłus
471.629
943.26
Skoki
2373.346
4746.69
Rasa: Quarter HorseWiek: 9 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 155 cm
Płeć: klaczWaga: 432 kg
Maść: Cremello Urodzona: 16.06.2024
Hodowca: Carollinee Zarobki: 3 357 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0011
Wyścigi kłusem 01310
Biegi przełajowe 08102
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 20608.05
Wytrzymałość5438.61  Galop3261.79
Prędkość2353.51  Kłus1122.75
Ujeżdżenie4759.82  Skoki3671.57
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
60.33
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
5438.61
5438.61
5438.61
5438.61
5438.61
Prędkość
2353.51
2353.51
2353.51
Ujeżdżenie
4759.82
4759.82
4759.82
4759.82
4759.82
Galop
3261.79
3261.79
3261.79
3261.79
Kłus
1122.75
1122.75
Skoki
3671.57
3671.57
3671.57
3671.57
Ta klacz ma 2004 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

20608,05 K nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja