Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kara
12:00
Energia
94%
Zdrowie
51%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 19881.30

Wytrzymałość
1131.3855
2262.77
Prędkość
2083.8835
4167.77
Ujeżdżenie
1874.722
3749.44
Galop
2639.476
5278.95
Kłus
533.72
1067.44
Skoki
1677.463
3354.93
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 28 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 164 cm
Płeć: klaczWaga: 477 kg
Maść: Kara Urodzona: 11.04.2024
Hodowca: bluecassiopeia Zarobki: 2 714 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 02128
Wyścigi kłusem 06911
Biegi przełajowe 09115
Konkursy skoków 0192311
Zawody w ujeżdżeniu 0001
Potencjał genetyczny Suma: 16677.77
Wytrzymałość1907.67  Galop4409.91
Prędkość3482.53  Kłus910.06
Ujeżdżenie3148.43  Skoki2819.17
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1907.67
1907.67
1907.67
Prędkość
3482.53
3482.53
3482.53
3482.53
Ujeżdżenie
3148.43
3148.43
3148.43
3148.43
Galop
4409.91
4409.91
4409.91
4409.91
Kłus
910.064
910.064
Skoki
2819.17
2819.17
2819.17
Ta klacz ma 1610 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Sylvana nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja