fresia

Staż : 1223 dni
Ranking ogólny : 555.
Fundusze : 1 913 965 equus
Historia właścicieli
09:15
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 25898.12

Wytrzymałość
1482.121
2964.24
Prędkość
2703.6195
5407.24
Ujeżdżenie
2444.3975
4888.80
Galop
3662.5795
7325.16
Kłus
469.108
938.22
Skoki
2187.235
4374.47
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 12 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: ogierWaga: 481 kg
Maść: Cremello Urodzony: 26.03.2024
Hodowca: fresia Zarobki: 4 621 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0549
Wyścigi kłusem 0410
Biegi przełajowe 03173
Konkursy skoków 0031
Zawody w ujeżdżeniu 0963
Potencjał genetyczny Suma: 20022.96
Wytrzymałość2289.40  Galop5295.26
Prędkość4182.42  Kłus1092.78
Ujeżdżenie3780.84  Skoki3382.26
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2289.4
2289.4
2289.4
Prędkość
4182.42
4182.42
4182.42
4182.42
Ujeżdżenie
3780.84
3780.84
3780.84
3780.84
Galop
5295.26
5295.26
5295.26
5295.26
5295.26
Kłus
1092.78
1092.78
Skoki
3382.26
3382.26
3382.26
3382.26
Ten koń ma 1946 gwiazdek doskonałości.

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

rybsko nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja