sticz1234567

Staż : 339 dni
Ranking ogólny : 2625.
Fundusze : 239 125 equus
Historia właścicieli

Kitsune

compagnonkitsune
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
24:00
Energia
21%
Zdrowie
100%
Morale
82%

Umiejętności

Suma: 14308.77

Wytrzymałość
313.622
627.24
Prędkość
1872.8615
3745.72
Ujeżdżenie
1763.445
3526.89
Galop
2396.0075
4792.02
Kłus
173.466
346.93
Skoki
634.985
1269.97
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 7 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 468 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 28.02.2024
Hodowca: sticz1234567 Zarobki: 834 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0004
Wyścigi kłusem 0013
Biegi przełajowe 0026
Konkursy skoków 0123
Zawody w ujeżdżeniu 0011
Potencjał genetyczny Suma: 18343.52
Wytrzymałość2097.53  Galop4847.29
Prędkość3830.38  Kłus1001.03
Ujeżdżenie3465.32  Skoki3101.97
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
11.35
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2097.53
2097.53
2097.53
Prędkość
3830.38
3830.38
3830.38
3830.38
Ujeżdżenie
3465.32
3465.32
3465.32
3465.32
Galop
4847.29
4847.29
4847.29
4847.29
4847.29
Kłus
1001.03
1001.03
Skoki
3101.97
3101.97
3101.97
3101.97
Ta klacz ma 1778 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

compagnonkitsuneKitsune

kłus: +2


Ośrodek jeździecki

Klacz nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja