Coffee

Staż : 3552 dni
Ranking ogólny : 583.
Fundusze : 553 832 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń andaluzyjski Jasnosiwa
11:00
Energia
70%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3706.15

Wytrzymałość
924.722
1849.44
Prędkość
133.675
267.35
Ujeżdżenie
393.046
786.09
Galop
114.264
228.53
Kłus
37.1685
74.34
Skoki
250.2
500.40
Rasa: Koń andaluzyjskiWiek: 10 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 165 cm
Płeć: klaczWaga: 464 kg
Maść: Jasnosiwa Urodzona: 04.02.2024
Hodowca: .Sophie. Zarobki: 42 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 12947.65
Wytrzymałość2444.71  Galop1479.44
Prędkość2704.71  Kłus707.78
Ujeżdżenie3422.78  Skoki2188.21
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-0.75
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Cynamon z Jodłowego Zakątka
Matka: Lukrecja
Koń andaluzyjski
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
2444.72
2444.72
2444.72
Prędkość
2704.71
2704.71
2704.71
Ujeżdżenie
3422.78
3422.78
3422.78
3422.78
Galop
1479.44
1479.44
Kłus
707.788
707.788
Skoki
2188.21
2188.21
2188.21
Ta klacz ma 1237 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +8, prędkość: +8, ujeżdżenie: +8, galop: +8, kłus: +8, Skoki: +8

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Do:
12 stycznia 2026
Boks:
boks 1*

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja