Koń wierzchowy Koń holsztyński Skarogniada
16:30
Energia
46%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 12327.70

Wytrzymałość
476.167
952.33
Prędkość
1572.4705
3144.94
Ujeżdżenie
2138.387
4276.77
Galop
394.7475
789.50
Kłus
166.8165
333.63
Skoki
1415.2625
2830.53
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 5 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: klaczWaga: 518 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 21.01.2024
Hodowca: TsarinaLafayette

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 19397.41
Wytrzymałość3070.90  Galop2215.51
Prędkość3456.76  Kłus1057.23
Ujeżdżenie4479.70  Skoki5117.31
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-31.89
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3070.9
3070.9
3070.9
Prędkość
3456.76
3456.76
3456.76
3456.76
Ujeżdżenie
4479.7
4479.7
4479.7
4479.7
Galop
2215.51
2215.51
2215.51
Kłus
1057.23
1057.23
Skoki
5117.31
5117.31
5117.31
5117.31
5117.31
Ta klacz ma 1882 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique2xbleublanc2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonnet2xbleublanc2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xbleu2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonuscouleurKolor

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Immaculata nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja