Rozmaryn

Staż : 435 dni
Ranking ogólny : 17985.
Fundusze : 34 719 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Cremello
11:30
Energia
80%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2106.78

Wytrzymałość
247.1055
494.21
Prędkość
135.649
271.30
Ujeżdżenie
205.931
411.86
Galop
242.873
485.75
Kłus
36.78
73.56
Skoki
185.05
370.10
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 23 lata 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: ogierWaga: 462 kg
Maść: Cremello Urodzony: 27.01.2024
Hodowca: Rozmaryn

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Barrel racing 0000
Cutting 0000
Trail class 0000
Reining 0000
Western pleasure 0000
Potencjał genetyczny Suma: 10919.18
Wytrzymałość1743.89  Galop2387.65
Prędkość2147.15  Kłus598.17
Ujeżdżenie2131.05  Skoki1911.27
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-16.91
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Matka Kura
Koń pełnej krwi angielskiej
50.0%
Kuc Connemara
50.0%

Jakość

Wytrzymałość
1743.89
1743.89
1743.89
Prędkość
2147.15
2147.15
2147.15
Ujeżdżenie
2131.05
2131.05
2131.05
Galop
2387.65
2387.65
2387.65
Kłus
598.171
598.171
Skoki
1911.27
1911.27
1911.27
Ten koń ma 1035 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +14, prędkość: +14, ujeżdżenie: +14, galop: +14, kłus: +14, Skoki: +14

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Do:
4 listopada 2025
Boks:
boks 3*** poidło prysznic len
Korzyści:
pasza owies marchewka mieszanka 3*** klasyczne siodło 3*** klasyczna uzda 1* czaprak do jazdy klasycznej 1* nauszniki 1* owijki

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationwesternTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Westernowym.

Rozmnażanie

Informacja