miryda

Staż : 4632 dni
Ranking ogólny : 18.
Fundusze : 20 400 711 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń luzytański Bułana
21:00
Energia
29%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 22678.81

Wytrzymałość
1283.1505
2566.30
Prędkość
1781.729
3563.46
Ujeżdżenie
2994.7985
5989.60
Galop
2042.2085
4084.42
Kłus
2637.564
5275.13
Skoki
599.953
1199.91
Rasa: Koń luzytańskiWiek: 11 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 161 cm
Płeć: klaczWaga: 469 kg
Maść: Bułana Urodzona: 08.12.2023
Hodowca: Friskamino Zarobki: 2 235 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0610
Wyścigi kłusem 0720
Biegi przełajowe 0859
Konkursy skoków 0011
Zawody w ujeżdżeniu 0233
Potencjał genetyczny Suma: 17520.77
Wytrzymałość1980.56  Galop3156.48
Prędkość2752.95  Kłus4077.60
Ujeżdżenie4631.02  Skoki922.15
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
99.79
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1980.56
1980.56
1980.56
Prędkość
2752.95
2752.95
2752.95
Ujeżdżenie
4631.02
4631.02
4631.02
4631.02
4631.02
Galop
3156.48
3156.48
3156.48
3156.48
Kłus
4077.6
4077.6
4077.6
4077.6
Skoki
922.159
922.159
Ta klacz ma 1696 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

22 678.81 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja