wruttuwr

Staż : 382 dni
Ranking ogólny : 1598.
Fundusze : 9 846 181 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Skarogniada
17:00
Energia
23%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 14680.34

Wytrzymałość
543.6935
1087.39
Prędkość
1597.8215
3195.64
Ujeżdżenie
2138.282
4276.56
Galop
427.4915
854.98
Kłus
190.5315
381.06
Skoki
2442.351
4884.70
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 6 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 171 cm
Płeć: ogierWaga: 494 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 25.11.2023
Hodowca: wruttuwr

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 18452.25
Wytrzymałość2919.77  Galop2107.19
Prędkość3287.56  Kłus1005.60
Ujeżdżenie4262.31  Skoki4869.82
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
2.21
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: 20 pictoa Hyperion pictoa
Matka: K 17695.24 pine honey
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
2919.77
2919.77
2919.77
Prędkość
3287.56
3287.56
3287.56
3287.56
Ujeżdżenie
4262.31
4262.31
4262.31
4262.31
Galop
2107.19
2107.19
2107.19
Kłus
1005.6
1005.6
Skoki
4869.82
4869.82
4869.82
4869.82
4869.82
Ten koń ma 1787 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 18452.25 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja