Koń wierzchowy Koń holsztyński Ciemnokasztanowata
11:00
Energia
52%
Zdrowie
3%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 18975.53

Wytrzymałość
765.4265
1530.85
Prędkość
2092.4265
4184.85
Ujeżdżenie
2722.54
5445.08
Galop
587.5205
1175.04
Kłus
205.4095
410.82
Skoki
3114.4425
6228.89
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 31 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: klaczWaga: 492 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 19.11.2023
Hodowca: Mokky Zarobki: 1 495 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0211
Wyścigi kłusem 0210
Biegi przełajowe 0621
Konkursy skoków 010218
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 19783.58
Wytrzymałość3131.34  Galop2259.19
Prędkość3525.19  Kłus1077.94
Ujeżdżenie4569.72  Skoki5220.18
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3131.34
3131.34
3131.34
3131.34
Prędkość
3525.19
3525.19
3525.19
3525.19
Ujeżdżenie
4569.73
4569.73
4569.73
4569.73
Galop
2259.2
2259.2
2259.2
Kłus
1077.94
1077.94
Skoki
5220.18
5220.18
5220.18
5220.18
5220.18
Ta klacz ma 1921 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 83.58 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja