Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Jasnokasztanowata
21:45
Energia
37%
Zdrowie
100%
Morale
99%

Umiejętności

Suma: 25027.68

Wytrzymałość
1432.44
2864.88
Prędkość
2612.6455
5225.29
Ujeżdżenie
2364.66
4729.32
Galop
3304.4405
6608.88
Kłus
685.58
1371.16
Skoki
2114.075
4228.15
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 8 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 474 kg
Maść: Jasnokasztanowata Urodzona: 28.09.2023
Hodowca: Maremmana Zarobki: 3 027 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 01076
Wyścigi kłusem 0452
Biegi przełajowe 0246
Konkursy skoków 0220
Zawody w ujeżdżeniu 0030
Potencjał genetyczny Suma: 19043.82
Wytrzymałość2178.17  Galop5033.72
Prędkość3976.91  Kłus1039.54
Ujeżdżenie3597.64  Skoki3217.83
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
73.17
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2178.18
2178.18
2178.18
Prędkość
3976.91
3976.91
3976.91
3976.91
Ujeżdżenie
3597.64
3597.64
3597.64
3597.64
Galop
5033.72
5033.72
5033.72
5033.72
5033.72
Kłus
1039.54
1039.54
Skoki
3217.83
3217.83
3217.83
3217.83
Ta klacz ma 1846 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique2xvertbleu2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonnet2xrougebleu2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xviolet2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

K 19043.82 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja