Koń wierzchowy Koń holsztyński Siwa Jabłkowita
17:00
Energia
25%
Zdrowie
100%
Morale
97%

Umiejętności

Suma: 7646.48

Wytrzymałość
586.4935
1172.99
Prędkość
677.6355
1355.27
Ujeżdżenie
953.558
1907.12
Galop
363.275
726.55
Kłus
176.854
353.71
Skoki
1065.4255
2130.85
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 4 lata 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: ogierWaga: 478 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzony: 24.09.2023
Hodowca: Anna Ciechońska Zarobki: 104 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0101
Konkursy skoków 0001
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 19046.39
Wytrzymałość3018.32  Galop2178.09
Prędkość3392.29  Kłus1040.51
Ujeżdżenie4398.89  Skoki5018.28
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-51.49
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: dieuxgrecs Cola RED WINE
Koń holsztyński
99.0%
Hunter Irlandzki
1.0%

Jakość

Wytrzymałość
3018.32
3018.32
3018.32
Prędkość
3392.29
3392.29
3392.29
3392.29
Ujeżdżenie
4398.9
4398.9
4398.9
4398.9
Galop
2178.09
2178.09
2178.09
Kłus
1040.51
1040.51
Skoki
5018.28
5018.28
5018.28
5018.28
5018.28
Ten koń ma 1847 gwiazdek doskonałości.

centre Bonusy ośrodka jeździeckiego

wytrzymałość: +13, prędkość: +13, ujeżdżenie: +13, galop: +13, kłus: +13, Skoki: +13

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Nazwa:
Do:
22 czerwca 2025
Boks:
boks 1* poidło prysznic słoma
Korzyści:
pasza owies marchewka mieszanka 3*** klasyczne siodło 3*** klasyczna uzda 1* czaprak do jazdy klasycznej 1* nauszniki 1* owijki

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja