deelciaa

Staż : 222 dni
Ranking ogólny : 11325.
Fundusze : 114 408 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Kara
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 2095.20

Wytrzymałość
131.035
262.07
Prędkość
121.1345
242.27
Ujeżdżenie
294.6845
589.37
Galop
204.0935
408.19
Kłus
84.542
169.08
Skoki
212.1125
424.23
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 6 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: klaczWaga: 472 kg
Maść: Kara Urodzona: 04.09.2023
Hodowca: deelciaa Zarobki: 396 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0011
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0004
Konkursy skoków 0011
Zawody w ujeżdżeniu 0123
Potencjał genetyczny Suma: 5169.98
Wytrzymałość857.86  Galop652.30
Prędkość938.97  Kłus365.82
Ujeżdżenie1168.44  Skoki1186.57
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-39.69
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Olimpiada^ oryginalne
Koń holsztyński
50.0%
Criollo
25.0%
Kuc szetlandzki
22.9%
Koń luzytański
2.1%

Jakość

Wytrzymałość
857.865
857.865
Prędkość
938.971
938.971
Ujeżdżenie
1168.44
1168.44
Galop
652.305
652.305
Kłus
365.826
365.826
Skoki
1186.57
1186.57
Ta klacz ma 459 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Kawiarka nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja