Kot123

Staż : 318 dni
Ranking ogólny : 7767.
Fundusze : 873 293 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Kasztanowata
10:00
Energia
63%
Zdrowie
96%
Morale
91%

Umiejętności

Suma: 12822.10

Wytrzymałość
893.085
1786.17
Prędkość
1019.979
2039.96
Ujeżdżenie
1604.245
3208.49
Galop
761.74
1523.48
Kłus
336.878
673.76
Skoki
1795.1245
3590.25
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 9 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 172 cm
Płeć: ogierWaga: 489 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 10.08.2023
Hodowca: Kot123 Zarobki: 93 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0001
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 15935.53
Wytrzymałość2598.94  Galop1853.19
Prędkość2745.35  Kłus971.40
Ujeżdżenie3664.59  Skoki4102.04
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
36.70
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Canter UTOPIA
Matka: Paprotka Fire L Kot
Koń holsztyński
93.8%
Koń islandzki
6.3%

Jakość

Wytrzymałość
2598.95
2598.95
2598.95
Prędkość
2745.35
2745.35
2745.35
Ujeżdżenie
3664.59
3664.59
3664.59
3664.59
Galop
1853.19
1853.19
1853.19
Kłus
971.405
971.405
Skoki
4102.04
4102.04
4102.04
4102.04
Ten koń ma 1537 gwiazdek doskonałości.

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Piorun Fire L nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja