Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Bułana
22:00
Energia
21%
Zdrowie
100%
Morale
97%

Umiejętności

Suma: 21283.35

Wytrzymałość
1143.3005
2286.60
Prędkość
2083.878
4167.76
Ujeżdżenie
2084.09
4168.18
Galop
2916.845
5833.69
Kłus
548.324
1096.65
Skoki
1865.24
3730.48
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 11 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 477 kg
Maść: Bułana Urodzona: 11.06.2023
Hodowca: jambo_gadzina69 Zarobki: 3 436 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0024
Wyścigi kłusem 0171
Biegi przełajowe 0794
Konkursy skoków 0244
Zawody w ujeżdżeniu 0137
Potencjał genetyczny Suma: 17007.44
Wytrzymałość1944.55  Galop4498.04
Prędkość3550.94  Kłus928.15
Ujeżdżenie3211.93  Skoki2873.82
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
68.15
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Pâte a choux
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1944.55
1944.55
1944.55
Prędkość
3550.94
3550.94
3550.94
3550.94
Ujeżdżenie
3211.93
3211.93
3211.93
3211.93
Galop
4498.04
4498.04
4498.04
4498.04
Kłus
928.157
928.157
Skoki
2873.82
2873.82
2873.82
Ta klacz ma 1644 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

tapisclassique2xvert2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Gâteau au lait nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja