Vulcan+

Staż : 308 dni
Ranking ogólny : 16150.
Fundusze : 616 304 equus
Historia właścicieli
Kuc Kuc szetlandzki Siwa Jabłkowita

O

08:00
Energia
94%
Zdrowie
46%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 43.83

Wytrzymałość
2.81
5.62
Prędkość
3.718
7.44
Ujeżdżenie
4.7485
9.50
Galop
3.665
7.33
Kłus
0
0.00
Skoki
6.9715
13.94
Rasa: Kuc szetlandzkiWiek: 7 lat
Gatunek: KucWzrost: 107 cm
Płeć: ogierWaga: 316 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzony: 21.09.2023
Hodowca: Vulcan+

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 4410.52
Wytrzymałość578.14  Galop754.15
Prędkość765.03  Kłus305.57
Ujeżdżenie927.91  Skoki1079.71
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-53.15
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: picto1 Cynamon picto1 · vamps ·
Matka: Koń zniknął
Kuc szetlandzki
75.2%
Holenderski koń gorącokrwisty
12.6%
Haflinger
6.4%
Kuc nowofunlandzki
3.2%
Koń holsztyński
2.6%

Jakość

Wytrzymałość
578.141
578.141
Prędkość
765.032
765.032
Ujeżdżenie
927.916
927.916
Galop
754.15
754.15
Kłus
305.576
305.576
Skoki
1079.71
1079.71
Ten koń ma 383 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja