werka0905

Staż : 215 dni
Ranking ogólny : 3705.
Fundusze : 823 815 equus
Historia właścicieli
Kuc Kuc szetlandzki Cremello
18:30
Energia
24%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 5693.64

Wytrzymałość
11.1025
22.20
Prędkość
818.942
1637.88
Ujeżdżenie
583.3625
1166.72
Galop
153.1305
306.26
Kłus
14.878
29.76
Skoki
1265.4035
2530.81
Rasa: Kuc szetlandzkiWiek: 5 lat 10 miesięcy
Gatunek: KucWzrost: 107 cm
Płeć: ogierWaga: 331 kg
Maść: Cremello Urodzony: 12.04.2023
Hodowca: werka0905 Zarobki: 139 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0311
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 12189.44
Wytrzymałość1423.97  Galop2065.69
Prędkość2420.13  Kłus967.92
Ujeżdżenie2221.48  Skoki3090.23
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-15.10
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1423.97
1423.97
Prędkość
2420.13
2420.13
2420.13
Ujeżdżenie
2221.49
2221.49
2221.49
Galop
2065.7
2065.7
2065.7
Kłus
967.92
967.92
Skoki
3090.23
3090.23
3090.23
3090.23
Ten koń ma 1163 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Diamond nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja