Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Skarogniada
21:30
Energia
30%
Zdrowie
91%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 21761.05

Wytrzymałość
1242.755
2485.51
Prędkość
2275.63
4551.26
Ujeżdżenie
2050.12
4100.24
Galop
2886.29
5772.58
Kłus
590.56
1181.12
Skoki
1835.17
3670.34
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 19 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 493 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 28.03.2023
Hodowca: ola2903 Zarobki: 7 821 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 01717
Wyścigi kłusem 020185
Biegi przełajowe 05618
Konkursy skoków 0124
Zawody w ujeżdżeniu 0324
Potencjał genetyczny Suma: 18186.72
Wytrzymałość2079.55  Galop4809.68
Prędkość3797.65  Kłus992.75
Ujeżdżenie3434.69  Skoki3072.38
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2079.55
2079.55
2079.55
Prędkość
3797.65
3797.65
3797.65
3797.65
Ujeżdżenie
3434.69
3434.69
3434.69
3434.69
Galop
4809.69
4809.69
4809.69
4809.69
4809.69
Kłus
992.758
992.758
Skoki
3072.38
3072.38
3072.38
Ten koń ma 1761 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

o 09.68 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja