Tudor//\\

Staż : 676 dni
Ranking ogólny : 19428.
Fundusze : 1 476 327 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Brudnokasztanowata

O

08:00
Energia
84%
Zdrowie
70%
Morale
87%

Umiejętności

Suma: 3118.90

Wytrzymałość
17.334
34.67
Prędkość
490.452
980.90
Ujeżdżenie
617.914
1235.83
Galop
157.816
315.63
Kłus
0
0.00
Skoki
275.934
551.87
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 27 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: ogierWaga: 441 kg
Maść: Brudnokasztanowata Urodzony: 02.04.2023
Hodowca: Tudor//\\ Zarobki: 151 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0002
Konkursy skoków 01055
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 8203.56
Wytrzymałość937.17  Galop1878.69
Prędkość1650.76  Kłus450.04
Ujeżdżenie1610.83  Skoki1676.06
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
18.30
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
937.172
937.172
Prędkość
1650.76
1650.76
1650.76
Ujeżdżenie
1610.83
1610.83
1610.83
Galop
1878.69
1878.69
1878.69
Kłus
450.045
450.045
Skoki
1676.06
1676.06
1676.06
Ten koń ma 764 gwiazdki doskonałości.

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

tapisclassique2xrouge2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonnet2xrougeblanc2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

O nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja