Koń wierzchowy Koń holsztyński Ciemnogniada
18:00
Energia
64%
Zdrowie
100%
Morale
93%

Umiejętności

Suma: 22766.45

Wytrzymałość
1807.385
3614.77
Prędkość
2031.67
4063.34
Ujeżdżenie
2628.0145
5256.03
Galop
1302.93
2605.86
Kłus
566.6
1133.20
Skoki
3046.6245
6093.25
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 18 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: ogierWaga: 490 kg
Maść: Ciemnogniada Urodzony: 14.02.2023
Hodowca: Ważka_44 Zarobki: 18 592 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0193233
Wyścigi kłusem 01610
Biegi przełajowe 0305925
Konkursy skoków 0151710
Zawody w ujeżdżeniu 0099
Potencjał genetyczny Suma: 17651.95
Wytrzymałość2793.48  Galop2015.85
Prędkość3144.63  Kłus962.29
Ujeżdżenie4076.34  Skoki4659.35
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2793.48
2793.48
2793.48
Prędkość
3144.63
3144.63
3144.63
3144.63
Ujeżdżenie
4076.34
4076.34
4076.34
4076.34
Galop
2015.85
2015.85
2015.85
Kłus
962.296
962.296
Skoki
4659.35
4659.35
4659.35
4659.35
4659.35
Ten koń ma 1708 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Pięściak Aszelski nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja