Leiti

Staż : 3625 dni
Ranking ogólny : 427.
Fundusze : 39 532 550 equus
Historia właścicieli
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 5504.16

Wytrzymałość
601.517
1203.03
Prędkość
160.6335
321.27
Ujeżdżenie
761.16
1522.32
Galop
795.1755
1590.35
Kłus
281.2145
562.43
Skoki
152.381
304.76
Rasa: Kuc belgijskiWiek: 16 lat 6 miesięcy
Gatunek: KucWzrost: 148 cm
Płeć: klaczWaga: 443 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzona: 29.01.2023
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 1 714 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0001
Wyścigi kłusem 0001
Biegi przełajowe 0001
Konkursy skoków 0002
Zawody w ujeżdżeniu 02073
Potencjał genetyczny Suma: 7650.13
Wytrzymałość1521.96  Galop1574.15
Prędkość1217.19  Kłus597.67
Ujeżdżenie1516.56  Skoki1222.59
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
93.33
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1521.96
1521.96
Prędkość
1217.19
1217.19
Ujeżdżenie
1516.56
1516.56
Galop
1574.15
1574.15
Kłus
597.672
597.672
Skoki
1222.6
1222.6
Ta klacz ma 708 gwiazdek doskonałości.

pommeorZłote Jabłko

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

100 k nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja