Carmela

Staż : 1986 dni
Ranking ogólny : 483.
Fundusze : 1 034 384 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Cob Irlandzki Skarogniada Tobiano
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 12584.23

Wytrzymałość
2240.46
4480.92
Prędkość
313.8345
627.67
Ujeżdżenie
1683.75
3367.50
Galop
456.016
912.03
Kłus
63.0875
126.17
Skoki
1534.965
3069.93
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 12 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 158 cm
Płeć: ogierWaga: 466 kg
Maść: Skarogniada Tobiano Urodzony: 19.01.2023
Hodowca: Carmela Zarobki: 1 030 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 020468
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 13429.33
Wytrzymałość3455.81  Galop2299.92
Prędkość1151.23  Kłus1152.23
Ujeżdżenie2803.51  Skoki2566.62
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3455.81
3455.81
3455.81
3455.81
Prędkość
1151.23
1151.23
Ujeżdżenie
2803.51
2803.51
2803.51
Galop
2299.93
2299.93
2299.93
Kłus
1152.23
1152.23
Skoki
2566.62
2566.62
2566.62
Ten koń ma 1286 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 2581.11/13429.33 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja