Pardao

Staż : 528 dni
Ranking ogólny : 20908.
Fundusze : 1 005 088 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
08:30
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 493.48

Wytrzymałość
37.446
74.89
Prędkość
59.099
118.20
Ujeżdżenie
39.9755
79.95
Galop
59.2205
118.44
Kłus
13.4335
26.87
Skoki
37.5645
75.13
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 7 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: klaczWaga: 478 kg
Maść: Gniada Urodzona: 27.09.2022
Hodowca: żabożelek

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 8726.95
Wytrzymałość1361.18  Galop2031.64
Prędkość2027.22  Kłus488.30
Ujeżdżenie1453.12  Skoki1365.48
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-46.30
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1361.18
1361.18
Prędkość
2027.22
2027.22
2027.22
Ujeżdżenie
1453.12
1453.12
Galop
2031.64
2031.64
2031.64
Kłus
488.306
488.306
Skoki
1365.48
1365.48
Ta klacz ma 816 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Krezus Junior nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja