milka_143

Staż : 693 dni
Ranking ogólny : 3454.
Fundusze : 2 216 072 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Selle français Ciemnogniada
08:30
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 6034.87

Wytrzymałość
170.3255
340.65
Prędkość
1019.44
2038.88
Ujeżdżenie
928.75
1857.50
Galop
203.084
406.17
Kłus
119.7805
239.56
Skoki
576.055
1152.11
Rasa: Selle françaisWiek: 5 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 463 kg
Maść: Ciemnogniada Urodzona: 26.06.2022
Hodowca: milka_143

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 10322.28
Wytrzymałość1334.88  Galop1073.61
Prędkość2387.03  Kłus927.50
Ujeżdżenie1906.12  Skoki2693.12
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-24.43
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1334.88
1334.88
Prędkość
2387.03
2387.03
2387.03
Ujeżdżenie
1906.12
1906.12
1906.12
Galop
1073.62
1073.62
Kłus
927.507
927.507
Skoki
2693.12
2693.12
2693.12
Ta klacz ma 975 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Yvonne nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja