codi

Staż : 1291 dni
Ranking ogólny : 113.
Fundusze : 7 284 513 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Cremello
11:15
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 4181.60

Wytrzymałość
128.0125
256.02
Prędkość
540.4485
1080.90
Ujeżdżenie
486.7495
973.50
Galop
676.3935
1352.79
Kłus
82.6455
165.29
Skoki
176.551
353.10
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 9 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 163 cm
Płeć: klaczWaga: 469 kg
Maść: Cremello Urodzona: 11.04.2022
Hodowca: codi Zarobki: 1 446 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0078
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 15103.84
Wytrzymałość1819.35  Galop3938.01
Prędkość3139.93  Kłus840.22
Ujeżdżenie2857.15  Skoki2509.17
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-11.87
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1819.35
1819.35
1819.35
Prędkość
3139.93
3139.93
3139.93
3139.93
Ujeżdżenie
2857.15
2857.15
2857.15
Galop
3938.01
3938.01
3938.01
3938.01
Kłus
840.222
840.222
Skoki
2509.18
2509.18
2509.18
Ta klacz ma 1452 gwiazdki doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

klaczka nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja