M4MK4C4

Staż : 187 dni
Ranking ogólny : 340.
Fundusze : 1 263 843 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
23:15
Energia
26%
Zdrowie
100%
Morale
99%

Umiejętności

Suma: 8172.21

Wytrzymałość
127.3725
254.75
Prędkość
1110.706
2221.41
Ujeżdżenie
1114.2605
2228.52
Galop
1387.546
2775.09
Kłus
63.471
126.94
Skoki
282.75
565.50
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 4 lata 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 465 kg
Maść: Gniada Urodzona: 06.02.2022
Hodowca: Ilsaya Zarobki: 581 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0011
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 13558.92
Wytrzymałość1550.89  Galop3581.74
Prędkość2830.90  Kłus741.03
Ujeżdżenie2562.57  Skoki2291.79
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-31.12
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Francesca fragrance in thaw
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1550.89
1550.89
Prędkość
2830.9
2830.9
2830.9
Ujeżdżenie
2562.57
2562.57
2562.57
Galop
3581.74
3581.74
3581.74
3581.74
Kłus
741.035
741.035
Skoki
2291.79
2291.79
2291.79
Ta klacz ma 1301 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Krezus Junior nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja