Makrofagi

Staż : 434 dni
Ranking ogólny : 21308.
Fundusze : 161 818 equus
Historia właścicieli

Koza

compagnonchevre
Koń wierzchowy Koń lipicański Jasnosiwa
08:00
Energia
94%
Zdrowie
18%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 1911.30

Wytrzymałość
73.138
146.28
Prędkość
211.0625
422.12
Ujeżdżenie
489.07
978.14
Galop
100.214
200.43
Kłus
59.979
119.96
Skoki
22.185
44.37
Rasa: Koń lipicańskiWiek: 30 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 164 cm
Płeć: klaczWaga: 468 kg
Maść: Jasnosiwa Urodzona: 09.12.2021
Hodowca: Makrofagi Zarobki: 1 571 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0121
Wyścigi kłusem 0051
Biegi przełajowe 0101
Konkursy skoków 0796
Zawody w ujeżdżeniu 0002
Potencjał genetyczny Suma: 5002.00
Wytrzymałość791.32  Galop890.36
Prędkość1154.46  Kłus572.23
Ujeżdżenie1319.03  Skoki274.60
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
28.13
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Uranos
Matka: Gaja
Koń lipicański
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
791.32
791.32
Prędkość
1154.46
1154.46
Ujeżdżenie
1319.03
1319.03
Galop
890.36
890.36
Kłus
572.23
572.23
Skoki
274.6
274.6
Ta klacz ma 444 gwiazdki doskonałości.

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

tapisclassique2xnoir2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Krezus Junior nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja